Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.

Aristocut

Aristocut frisörsaxar

För att säkerställa utmärkt skärpa och hållbarhet använder Aristocut legeringar av rostfritt kobolt rostfritt stål, 440C rostfritt stål, kobolt ATS 314, kobolt V-10   och kobolt V-10 damskenerstål. Dessa legeringar är bland de mest lämpliga   saxstålkvaliteterna i världen och de har den nödvändiga graden av hårdhet för   professionella hårsaxar. Cirka 150 arbetssteg krävs för att producera en Aristocut sax från ämnet   till den polerade frisörsaxen.

Frisörsaxen bör noggrant behandlas och omhändertas. Rengör halsen och bladen på din Aristocut frisörsax dagligen med en mjuk trasa och applicera en droppe fin olja till svängpunkten. 

Kontrollera regelbundet spänningen på din frisörsaxsax. Alla Aristocut-frisörsaxar har ett   skruvsystem som möjliggör exakt justering. En optimal spänning garanterar en mjuk öppning och stängning och en perfekt skärning. Om det är korrekt inställt, ska bladen inte falla, men stänga försiktigt. 

Undvik att röra blad med metalliska eller hårda föremål och skära inte något annat  än hår. Håll alltid Aristocut frisörsaxen på en torr och säker plats när de inte används.