Om oss

K.d Lott Hair Trend AB

556664-0438

KABINGATAN 13
212 39 Malmö

Proffsig frisörutrustning till alla

Det ska vara enkelt att köpa proffsig och kvalitativ frisörutrustning, även som privatperson! Du som är frisörelev, hemmafrisör eller helt enkelt bara är väldigt intresserad av att klippa, styla hår har säkert upptäckt hur svårt det kan vara att få tag på proffsig frisörutrustning som till exempel frisörsaxar, klippmaskiner och frisörkappor. Vi har lösningen på ditt problem! 

Du som hemmafrisör ska kunna ha kvalitativ frisörutrustning

 En hemmafixare som behöver verktyg åker till byggmarknaden och köper lika proffsiga redskap som vilken snickare som helst. Men för hemmafrisörer är utbudet minst sagt skralt. Det märkte vi på lottoff.se när vi stod i vår grossistbutik i Malmö och fick samtal på samtal från hemmafrisörer och frisörelever som letade efter frisörutrustning. Så kan vi inte ha det, tänkte vi, och startade därför vår online-butik lottoff.se, där du som privatperson kan köpa lika kvalitativ och proffsig frisörutrustning som vi säljer till företag via grossistbutiken. 

E-butik till privatpersoner sedan 2006

 Sedan 2006 har vår e-butik varit online, och vi känner oss stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ och proffsig frisörutrustning till våra kunder. Vi är ett litet företag med stort sortiment och vi försöker hela tiden hitta nya intressanta produkter för hemmafrisörer och frisörelever. lottoff.se brinner för att hjälpa dig som hemmafrisör att hitta bra arbetsredskap. Våra produkter är av hög kvalitet och levereras snabbt. Utveckla dina frisöregenskaper och beställ från oss redan idag!